Despre noi

Totul a început când am mers prima oară la creşă, să îl inscriu pe Radu, băiatul meu. Mi s-a spus că toate lucrurile lui, atât hainele cât obiectele personale pe care le las acolo, trebuie să fie personalizate cu numele lui.

Am descoperit că nu aveam prea multe opţiuni: fie mă apucam de brodat, fie scriam cu markerul pe haine si celelalte obiecte. Am căutat opțiuni care să îndeplinească nevoia "doamnelor" de a identifica lucrurile copiilor, dar care să arate plăcut şi să îl atragă şi pe copil.

Ne-am adunat câteva mame şi am creat etichetele mamiciculipici. Etichete de calitate pentru hainele si obiectele copiilor noștri, care își îndeplinesc rolul de a spune ale cui sunt lucrurile, dar într-un mod plăcut și jucăuș.

După ce mai mulți părinți au validat produsele noastre, cumpărându-le printr-o aplicație pe facebook, am prins curaj și am deschis magazinul online. Ne-am propus să continuăm să găsim și alte soluții practice și amuzante pentru nevoile de organizare armonioasă a vieții în familie.

Copiii au nevoie să se joace. Şi părinţii merită să stea liniştiţi. Fără teamă că aceștia îşi vor rătăci jucăriile sau hainele. De aceea am creat MamiciCuLipici.ro.

Viața de familie este destul de solicitantă. Noi dorim să îi adăugăm o nuanță amuzantă și plăcută. De aceea continuăm să creăm produse noi.

Laura Drăghici

Fondator

Produs adăugat la favorite
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea navigării reprezintă acceptul.