Termeni și condiții

Aici se regăseşte regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a magazinului online cu etichetete personalizate “Mamici cu lipici”.

Magazinul online Mamiciculipici.ro este administrat de societatea SMART FAMILY SRL cu sediul in BUCURESTI inscrisa la registrul comertului cu nr J40/9272/28.07.2015, avand cod de intregistrare fiscala 34824880.

Utilizarea magazinului online constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enumerate in cuprinsul regulament, cu toate efectele si consecintele care decurg din aceasta.

Datele personale introduse de catre utilizatori vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui magazin online. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare in vederea emiterii facturii fiscale, informarii asupra starii comenzii si expedierii catre clienti a produselor comandate de catre acestia.

SMART FAMILY SRL nu face publice, nu vinde si nu ofera la schimb datele de contact ale clientilor sau orice alt tip de informatii personale oferite de utilizatori pe parcursul plasarii unei comenzi online.

Inainte de a lansa comanda, va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile si pretul produselor dorite.

Orice comanda plasata prin intermediul magazinului online Mamiciculipici.ro are valoare contractuala. Plasarea comenzii reprezinta echivalentul acordului pe care vi-l dati fata de termenii specifici enuntati in pagina de comanda, dar si fata de preturile afisate.

Toate preturile afisate sunt finale.

Conform legislatiei din Romania (OG 130/2000), privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, clientul poate returna produsele cumparate in termen de maxim 10 zile de la achizitionarea lor.

Produs adăugat la favorite
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea navigării reprezintă acceptul.